Hvordan skaber du progression for dine elever?

Tildel opgaver til eleverne

Tildel opgaver til dine elever i de emner, som du vil arbejde med. Du kan tildele opgaver til en eller flere lektioner og give hver enkelt opgave sin egen afleveringsfrist.

Eleverne laver deres lektier

Eleverne løser de opgaver, du har tildelt dem, og får feedback med det samme.

Systemet retter opgaverne

Systemet retter automatisk elevernes opgaver, så du sparer en masse tid på rettearbejde.

Se statistik for klasser eller elever

Alle resultater er samlet et sted, så du let kan danne dig et overblik og få indsigt i de mest udbredte fejl og misforståelser. Du kan se resultater for hele klassen eller den enkelte elev.

Målret opgaverne til den enkelte elev

Baseret på resultaterne kan du tildele flere opgaver til enkelte elever eller grupper af elever. De fleste opgaver findes i forskellige sværhedsgrader, så du kan differentiere undervisningen, og alle elever kan blive udfordret.

1
2
3
4
5

Se statistik for klasser eller elever

Alle resultater er samlet et sted, så du let kan danne dig et overblik og få indsigt i de mest udbredte fejl og misforståelser. Du kan se resultater for hele klassen eller den enkelte elev.

Nemt, ikke?

Eleverne er vilde med, at de får svar

på opgaverne med det samme

Selvrettende opgaver

Der er to fordele ved, at vores opgaver er selvrettende: Dels sparer du som lærer vigtig tid på rettearbejde og har alle resultater samlet ét sted, dels får eleverne svar på deres opgaver med det samme, hvilket både motiverer dem i læringen og hjælper dem til at holde fokus på de områder, de har behov for at arbejde med.

Engagerende opgaver

Vi ved, at varieret og meningsfuldt indhold gør læringen mere effektiv og eleverne mere engagerede. Vores platform tilbyder en bred vifte af digitale opgavetyper med både billeder, interaktive elementer og oplæsning af instruktioner til at hjælpe læringen på gled!

Klassedeling

Med vores klassedelingsfunktion kan du dele dine klasser med en kollega, så I begge kan give eleverne lektier for og se resultaterne. I kan altid se, hvem der har tildelt hvad, så I let kan bevare overblikket og få den samme indsigt i klassens arbejde og udvikling!

Nem administration

Fordi du bruger Unilogin, når du logger ind på Grammatip, kan vi automatisk hente alle din skoles klasser ind i systemet, uden du behøver at oprette dem selv. Så kan du hurtigt komme i gang på Grammatip og skal ikke bruge tid på administration.

Din feedback skaber Grammatip

Vores feedbackfunktion giver dig mulighed for at fortælle os, hvad du godt kan lide på Grammatip, og hvad du synes kunne forbedres. Teamet bag Grammatip arbejder hver dag på at udvikle og forbedre platformen og indholdet - og vi gør det for at give dig den læringsplatform, du har brug for i din undervisning.

Massevis af opgaver i høj kvalitet

På Grammatip findes der mere end 8.000 opgaver, som du kan tildele til dine elever. Desuden arbejder vores opgaveforfattere hver dag på nye opgaver baseret på jeres feedback. Derfor får du med Grammatip en dynamisk platform, som dagligt bliver tilpasset til dine og elevernes behov i undervisningen.

Diagnostiske prøver og træningsøvelser

På Grammatip har vi en række diagnostiske prøver, som du kan bruge til at vurdere dine elevers faglige niveau. Til alle prøverne hører der også en lang række træningsøvelser, som du kan tildele til dine elever, når du har evalueret deres prøveresultater. Efter arbejdet med træningsøvelserne kan du tildele en anden prøve og se, hvordan eleverne har forbedret sig.

Statistik

Med vores lærermodul kan du løbende følge dine elevers udvikling. Du kan let danne dig et overblik over og få indsigt i elevernes typiske fejl og misforståelser. Her får du den viden, du har brug for, for at tilpasse din undervisning til hver enkelt elevs niveau.

Differentiering

Opgavestrukturen på Grammatip gør det nemt at få et overblik over, hvilke opgaver der passer til hvilke klassetrin, men du kan sagtens tildele opgaver på et højere eller lavere klassetrin til stærke eller svage elever i din klasse - eleverne kan nemlig ikke se, hvilket niveau en opgave er på.

Grupper

Med vores gruppeadministration kan du med få klik opdele en klasse i mindre grupper (fx efter elevernes niveau) eller oprette grupper på tværs af klasser (fx i valgfag), så du kan tildele målrettede opgaver til dem. Eleverne ser ikke grupperne, så du kan arbejde med dem, som det passer dig bedst.