Grammatip til
grundskolen

Vi skaber nyt liv i klasseværelset med sjove og udfordrende online opgaver i grammatik, stavning, læsning og prøveforberedelse!
Vi har flere forskellige moduler til både dansk, engelsk, tysk og fransk!

Se vores moduler Få gratis prøveperiode

Fordele ved
Grammatip

Nemt overblik

Du kan let danne dig et overblik over og få indsigt i elevernes mest udbredte fejl og misforståelser, så du hele tiden kan tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov.

Sjovere undervisning

Varieret og meningsfuldt indhold gør læringen mere effektiv og eleverne mere engagerede. Vi tilbyder et bredt udvalg af digitale opgaver med både billeder, interaktive elementer og oplæsning.

Tilpas din undervisning

Differentieret undervisning tilpasset den enkelte elevs færdigheder. Vores opgaver findes i forskellige sværhedsgrader, så du kan imødekomme individuelle elever eller hele klasser og tilgodese alles behov.

Feedback med det samme

Fordelen ved selvrettende opgaver er, at eleverne med det samme får at vide, om deres svar er rigtige eller forkerte. Hvis de har svaret forkert, kan de se det rigtige svar.

Spar tid

Grammatip retter elevernes opgaver for dig! Systemet viser dig både resultater for de enkelte elever og for hele klassen, men også statistikker over elevernes udvikling og generelle niveau. Det sparer tid og gør din hverdag nemmere.

Klassedeling

Med funktionen Klassedeling kan du dele din klasse med en eller flere kollegaer. På den måde kan I alle give lektier for, ændre i lektierne og se resultaterne.

Et grønnere Grammatip

Vidste du, at for hver dag, dine elever laver opgaver på Grammatip, bliver der plantet rigtige træer i Danmark?

Grammatip er blevet grønnere, og det betyder, at dine elever lige nu kan løse grammatik- og staveopgaver og samtidig bidrage til en verden med mindre CO2.

Få gratis prøveperiode

Lidt om
Grammatip i tal

Ingen Data

forskellige opgaver

Ingen Data

opgaver tildelt i dette skoleår

Ingen Data

logins i dette skoleår

Ingen Data

dage siden starten

Endnu flere moduler?

Nysgerrig efter, hvad de andre moduler fra Grammatip kan gøre for din undervisning?

Se vores moduler Få gratis prøveperiode