Grammatip til
gymnasiale uddannelser

Grammatip giver dine elever alle de nødvendige redskaber online til at forbedre deres grammatik på dansk, engelsk og tysk. Og du får redskaberne til at følge med i deres udvikling.

Se vores moduler Få gratis prøveperiode

Fordele ved
Grammatip

Selvstændig læring

Dine elever får adgang til frie øvelser i alle emner og kan se deres resultater, så snart de har løst en opgave. Samtidig kan de bruge vores grammatiske opslagsværk Grammatipbogen. På den måde kan de arbejde selvstændigt med grammatikken inden for præcis det område, de har brug for.

Feedback med det samme

Fordelen ved selvrettende opgaver er, at eleverne med det samme får at vide, om deres svar er rigtige eller forkerte. Hvis de har svaret forkert, kan de se det rigtige svar.

Frit eller lærerstyret forløb

Eleverne kan arbejde helt selvstændigt ved selv at finde frie opgaver at løse, eller du kan supplere ved at tildele eleverne de opgaver, du vurderer, er relevante for dem.

Nemt overblik

Under punktet Resultater kan du let danne dig et overblik over og få indsigt i elevernes mest udbredte fejl og misforståelser i de opgaver, du har tildelt, så du hele tiden kan tilpasse undervisningen til elevernes behov.

Engagerende opgaver

Vi ved, at varieret og meningsfuldt indhold gør læringen mere effektiv og eleverne mere engagerede. Desuden ved vi, at den omgående respons på deres besvarelser motiverer eleverne til at prøve øvelserne igen for at forbedre deres resultat.

Klassedeling

Med vores klassedelingsfunktion kan du dele dine klasser med en kollega, så I begge kan give eleverne lektier for og se resultaterne. I kan altid se, hvem der har tildelt hvad, så I let kan bevare overblikket og få den samme indsigt i klassens arbejde og udvikling!

Lidt om
Grammatip i tal

Ingen Data

forskellige opgaver

Ingen Data

opgaver tildelt i dette skoleår

Ingen Data

logins i dette skoleår

Ingen Data

dage siden starten

Endnu flere moduler?

Nysgerrig efter, hvad de andre moduler fra Grammatip kan gøre for din undervisning?

Se vores moduler Få gratis prøveperiode