Grammatip til
voksen
uddannelse

Grammatip giver dine kursister alle de nødvendige redskaber online til at forbedre deres grammatik og stavning. Og du får redskaberne til at følge med i deres udvikling.

Se vores moduler Få gratis prøveperiode

Fordele ved
Grammatip

Nemt overblik

Her kan du let danne dig et overblik over og få indsigt i kursisternes mest udbredte fejl og misforståelser, så du hele tiden kan tilpasse undervisningen til deres behov.

Engagerende opgaver

Vi ved, at varieret og meningsfuldt indhold gør læringen mere effektiv og kursisterne mere engagerede. Vores platform tilbyder en bred vifte af digitale opgavetyper med både billeder, interaktive elementer og lyd til at hjælpe læringen på gled!

Tilpas din undervisning

Differentieret undervisning tilpasset den enkelte kursists færdigheder. Vores opgaver findes i forskellige sværheds-grader, så du kan imødekomme individuelle kursister eller hele hold og tilgodese alles behov.

Feedback med det samme

Fordelen ved selvrettende opgaver er, at kursisterne med det samme får at vide, om deres svar er rigtige eller forkerte. Hvis de har svaret forkert, kan de se det rigtige svar.

Spar tid

Grammatip retter kursisternes opgaver for dig! Systemet viser dig både resultater for de enkelte kursister og for hele holdet, samt statistikker over kursisternes udvikling og generelle niveau. Du sparer tid på rettearbejde.

Klassedeling

Med funktionen Klassedeling kan du dele dit hold med en eller flere kollegaer. På den måde kan I alle give lektier for, ændre i lektierne og se resultaterne.

Lidt om
Grammatip i tal

Ingen Data

forskellige opgaver

Ingen Data

opgaver tildelt i dette skoleår

Ingen Data

logins i dette skoleår

Ingen Data

dage siden starten

Endnu flere moduler?

Nysgerrig efter, hvad de andre moduler fra Grammatip kan gøre for din undervisning?

Se vores moduler Få gratis prøveperiode