Hvordan skaber du progression for dine kursister?

Tildel opgaver til kursisterne

Tildel opgaver til dine kursister i de emner, som du vil arbejde med. Du kan tildele opgaver til en eller flere lektioner og give hver enkelt opgave sin egen afleveringsfrist.

Kursisterne løser opgaverne

Kusisterne løser de opgaver, du har tildelt, og får feedback med det samme.

Systemet retter opgaverne

Systemet retter automatisk kursisternes opgaver, så du sparer en masse tid på rettearbejde.

Se statistik for hold eller kursister

Alle resultater er samlet et sted, så du let kan danne dig et overblik og få indsigt i de mest udbredte fejl og misforståelser. Du kan se resultater for hele holdet eller den enkelte kursist.

Tildel opgaver målrettet den enkelte kursist

Baseret på resultaterne kan du tildele flere opgaver til enkelte kursister eller grupper af kursister. De fleste opgaver findes i forskellige sværhedsgrader, så du kan tilpasse undervisningen til den enkelte kursists behov.

1
2
3
4
5

Se statistik for hold eller kursister

Alle resultater er samlet et sted, så du let kan danne dig et overblik og få indsigt i de mest udbredte fejl og misforståelser. Du kan se resultater for hele holdet eller den enkelte kursist.

Nemt, ikke?

Indhold, der hjælper

kursisterne godt på vej

Selvrettende opgaver

Der er to fordele ved, at vores opgaver er selvrettende: Dels sparer du som lærer vigtig tid på rettearbejde og har alle resultater samlet ét sted, dels får kursisterne svar på deres opgaver med det samme, hvilket både motiverer dem i læringen og hjælper dem til at holde fokus på de områder, de har behov for at arbejde med.

Engagerende opgaver

Vi ved, at varieret og meningsfuldt indhold gør læringen mere effektiv og kursisterne mere engagerede. Vores platform tilbyder en bred vifte af digitale opgavetyper med både billeder, interaktive elementer og lyd til at hjælpe læringen på gled!

Klassedeling

Med funktionen Klassedeling kan du dele dine hold med en kollega, så I begge kan give kursisterne lektier for og se resultaterne. I kan altid se, hvem der har tildelt hvad, så I let kan bevare overblikket og få den samme indsigt i holdets arbejde og udvikling!

Nem administration

Fordi du bruger Unilogin, når du logger ind på Grammatip, kan vi automatisk hente alle din skoles hold ind i systemet, uden du behøver at oprette dem selv. Så kan du hurtigt komme i gang på Grammatip og skal ikke bruge tid på administration.

Din feedback skaber Grammatip

Vores feedbackfunktion giver dig mulighed for at fortælle os, hvad du godt kan lide på Grammatip, og hvad du synes kunne forbedres. Teamet bag Grammatip arbejder hver dag på at udvikle og forbedre platformen og indholdet - og vi gør det for at give dig den læringsplatform, du har brug for i din undervisning.

Massevis af opgaver i høj kvalitet

På Grammatip findes der mere end 8.000 opgaver, som du kan tildele til dine kursister. Desuden arbejder vores opgaveforfattere hver dag på nye opgaver baseret på jeres feedback. Derfor får du med Grammatip en dynamisk platform, som dagligt bliver tilpasset til dine behov i undervisningen.

Diagnostiske prøver og træningsøvelser

På Grammatip har vi en række diagnostiske prøver, som du kan bruge til at vurdere dine kursisters faglige niveau. De er udviklet til grundskolen, men de bruges ofte også i voksen-undervisningen. Til alle prøverne hører der en lang række træningsøvelser, som du kan tildele til dine kursister, når du har evalueret deres prøveresultater. Efter arbejdet med trænings-øvelserne kan du tildele en anden prøve og se, hvordan kursisterne har forbedret sig.

Statistik

Med vores lærermodul kan du løbende følge dine kursisters udvikling. Du kan let danne dig et overblik over og få indsigt i deres typiske fejl og misforståelser. Her får du den viden, du har brug for, for at tilpasse din undervisning til hver enkelt kursists niveau.

Differentiering

Opgavestrukturen på Grammatip gør det nemt at få et overblik over, hvilke opgaver der passer til hvilket niveau, men du kan sagtens tildele opgaver med højere eller lavere sværhedsgrad til stærke eller svage kursister på dit hold - kursisterne kan nemlig ikke se, hvilket niveau en opgave er på.

Grupper

Med vores gruppeadministration kan du med få klik opdele et hold i mindre grupper (fx efter kursisternes niveau) eller oprette grupper på tværs af hold, så du kan tildele målrettede opgaver til dem. Kursisterne ser ikke grupperne, så du kan arbejde med dem, som det passer dig bedst.